Laluna puteriku

Sawangen panandang mawa sanepan
Kang tansah sumeblak ing angkasa
Angumbar wijine angkara lan siksa
Kacitrakan dadi sega jangan
Bisu kadya sela kanutup ing lemah
Kaya-kaya mung kanggo dolanan
Pasuryan kaya ngemu ludira
Mbrabak bang kaya kembang wora-wari

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s